Energy solutions

Laadpalen

Rijd je met een elektrische wagen, dan zijn er talrijke voordelen aan het plaatsen van een laadpaal. De oplaadtijd kan je immers reduceren tot 4 tot 6 uur. Op die manier win je 6 tot 4 uur aan tijd ten opzichte van het opladen door middel van een stopcontact.

Verder zijn deze laadpalen speciaal ontwikkeld om veilig te kunnen opladen. Ze kunnen stroom leveren zonder risico op oververhitting wat niet altijd het geval is met verouderde stopcontacten. Laadpalen zijn ook intelligente toestellen geworden. Zo kan het vermogen van de laadpaal afgesteld worden op het energieverbruik van andere toestellen op dat moment en zich daaraan aanpassen.

Een laatste maar ook zeer belangrijk voordeel is dat je kan gebruik maken van je zelf opgewekte stroom. Het is evident dat dit een stuk goedkoper is dan het opladen aan openbare laadpalen.

Batterijen

Hebt u zonnepanelen geplaatst en wenst u nu volledig onafhankelijk te worden van het net? Dan is een slimme batterij voor u de oplossing. Deze batterij stelt u immers in staat om de energie dat niet wordt verbruikt op te slaan. De opgeslagen energie kan u dan later gebruiken op mementen van nood.

De ongebruikte energie plaats je op die manier niet terug op het net maar sla je op voor eigen gebruik. Dit is een zeer kostenefficiƫnte keuze aangezien je de batterij kan opladen tijdens de daluren en de energie kan spenderen tijdens piekuren.

Op zoek naar een energie oplossing die bij je past?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat hier je gegevens na en ik contacteer je zo snel mogelijk!

We delen geen persoonlijke informatie met derde partijen.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.